Blog om mine interesser og behandlinger

Det ville være lett og greit å si «alle», og det ville heller ikke være noe galt i det, egentlig, men det vil kanskje ikke hjelpe deg til å finne ut om dette er noe for deg?

Healing er sånn som jeg ser det at jeg via mine guider hjelper deg og kroppen din til å heale seg selv. Dette kan selvsagt være en prosess for noen, mens for andre er det kanskje nok med bare en gang. Jeg liker det enkelt og jordnært, og forklarer det hele med at det er energi som utveksles mellom...

De fleste forbinder det med aromamassasje, men aromaterapi er noe helt annet enn det. Jeg har selv tatt både massasjer av forskjellige arter og Aroma Touch, og det er to helt forskjellige ting, er nå min mening. I Aroma Touch er det oljene som gjør det meste av jobben. En samling av 8 deilige oljer. En behagelig og lett måte...

Selv om healing er mitt hovedfelt så kan jeg ikke se vekk ifra nytten de eteriske oljene gjør, både fysisk og psykisk. Finnes det noe bedre enn å snuse på de nydelige duftene ? Og ikke minst få en god massasje som løsner både på det ene og det andre ? Og sammen med healende hender kan dette bli en...