Terapeutisk berøring med oljer

28.04.2020

Hva er egentlig Aroma Touch ?

De fleste forbinder det med aromamassasje, men aromaterapi er noe helt annet enn det. Jeg har selv tatt både massasjer av forskjellige arter og Aroma Touch, og det er to helt forskjellige ting, er nå min mening. I Aroma Touch er det oljene som gjør det meste av jobben. En samling av 8 deilige oljer. En behagelig og lett måte å stryke bakkroppen på, fra rotchakra og opp til kronechakra. Og til slutt jobbes det under føttene ved hjelp av spesielle stryk og punkting. Nervesystem og væskebalanse har meget godt av slike behandlinger innimellom, man oppnår indre og ytre fred og balanse.

Utdrag fra Elin Hemnes sin side som er sertifisert instruktør i metoden;

"AromaTouch er en unik behandlingsform der vi bruker rene eteriske oljer kombinert med lette strøk for å stimulere meridianbaner og hjelpe oljene inn i kroppen.

Behandlingen varer ca. 40 minutter, men du bør sette av en hel time til rådighet. Du vil kunne oppleve en slags «reset» for kroppen, og prosessen fortsetter også etter behandlingen er ferdig. Drikk rikelig med vann før og etter behandling for å hjelpe kroppen med prosessen." 

På grunn av viruset som pågår utår denne behandlingen, litt på grunn av at noen oljer ikke er å få tak i, men også av hensyn til det med kroppskontakt.


Hva er egentlig Symphony of the Cells ?

Det er en annen metode som også er lettlig påført på rygg og føtter, og også her er det oljene som gjør jobben. Dette er en samling på 18 behandlinger alt etter hva som skal tas tak i. det kan være både fysisk og psykisk, og kanskje begge samtidig. SOC i forkortet versjon ble skapt på bakgrunn av at enhver tilstand er forbundet med et kroppssystem, og at ikke bare tilstanden blir behandlet, men også symptomer og underliggende årsaker. Dette er dyp healing av kropp og sjel.


På begge metodene beroliger jeg ditt nervesystem i forkant før vi starter. Dette gjør at du blir mer avslappet og kan bedre ta imot og oppleve det hele annerledes enn før. Og det blir spilt av frekvensmusikk for å optimalisere alt. 

En fryd for kropp og sjel !