Mine tanker og opplevelser med healing

12.05.2020

Healing er sånn som jeg ser det at jeg via mine guider hjelper deg og kroppen din til å heale seg selv. Dette kan selvsagt være en prosess for noen, mens for andre er det kanskje nok med bare en gang. Jeg liker det enkelt og jordnært, og forklarer det hele med at det er energi som utveksles mellom oss, og at vi er på forskjellige nivåer eller frekvenser. Jeg  har selv prøvd noen healere av nysgjerrighet, med varierende resultat. Men det kommer ganske enkelt av at vi er på en måte på forskjellige "radiokanaler", så derav resultatet noen ganger. Noen kan ha en god opplevelse hos en healer, mens andre ikke opplever det slik. Og det er nå en gang slik at vi er alle forskjellige med opplevelser og hendelser som har preget oss, på godt og vondt. Noen er mer klar for healing enn andre også, av og til tar ting tid. 

Jeg har de siste 10 årene lært meg mange metoder, Kjekt og spennende alt sammen, men jeg kjenner at Reiki og Karuna er noe som passer meg med sine nydelige og kraftfulle tegn.  Kraftfulle og forløsende healinger som hjelper deg videre.

Timer hos meg starter gjerne med samtale om hva du trenger og vil, samtidig som jeg roer ned ditt nervesystem med eteriske oljer på aktuelle steder på kroppen. Så får du lov å legge deg ned på en behagelig benk og blir godt pakket inn, og så spiller jeg av rolig og behagelig musikk. Så starter jeg selve healingen, og jobber til det kjennes ferdig ut. Du får god tid til å komme til hektene igjen, og så avtaler vi veien videre.

Veien videre kan være alt fra en gang, til å komme fast på tider du selv kjenner er best. Flere mennesker går fast til healing for å gradvis forløse  ting som ligger i kropp og sjel. Eller rett og slett for fysisk og psykisk velvære. Velkommen er du uansett.