Litt om meg

Hei og velkommen til å lese om meg. 

Jeg heter Nancy, bor i Sandnes ved fjord og natur, og jobber i oljebransjen i Tananger på dagtid.
På den måten får jeg det beste av to verdener, og er superfornøyd med det.

Min bakgrunn er ganske så variert, både når det gjelder livet og utdanning og kurser, og jeg har vært med på utrolig mye kjekt og spennende, rart og litt utenfor boksen, men har lært utrolig mye av alt dette, og er en del av min egen vei, dette med å utforske og forstå alt. Har vært innom alle mulige kurs, analyser og utdanninger innen healing, mediumskap, klarsyn, oljer, magnestisme, tarot, coaching, astrologi, numerologi, human design, gene keys. Men har kommet fram til at det viktigste er selve kraften og vår felles intensjon sammen. Hva og hvor skal vårt fokus være ?

Siden  myndighetene nå har innført mva på alternative behandlinger velger jeg å ikke tilby 1-1 timer lenger. Men min erfaring er at healing kan bli vesentlig sterkere på avstand da begge de involverte slapper mer av og slipper energiene lenger inn på seg. Tilbakemeldinger er at disse healingene er sterke og forløsende.

En annen ting er at i disse urolige tider står mange fast og føler de er i en litt tom "void" følelse og har nytte av en reading. Få litt klarhet i ditt indre kanskje ?  Lufte tanker og ide'er ? Mange ganger er det veldig kjekt og givende å bare leke litt med kortene og se hva som kommer opp, kanskje noe du ikke var helt klar over, eller klar for å høre ? Noen har kanskje et litt skjevt blikk på dette med readinger med kort,  men jeg har opplevd en del innsikt når jeg selv har fått readinger faktisk, og kan oppleves som healende.

For tiden er jeg selv utrolig fascinert av eteriske oljer og hva de gjør med egen helse og utvikling, men er ingen aromaterapeut. Likevel har jeg erfart bedring både fysisk og psykisk med testing og utprøving av oljer. Elsket kurset med Jonathan Benavides med emosjonelle oljer og frekvenser og lager oljeblandinger til andre basert på det. Oljer bidrar også med den spirituelle utviklingen når det kommer til chakraer, og utvikling av klarsyn blant annet, så dette vil jeg selv utforske mer framover.

Ja, det  var litt om meg her, og er det noe du lurer på eller er nysgjerrig på er det bare å ta kontakt.

Klem fra Nancy