Hei og velkommen til å lese om meg. 

Jeg heter Nancy, bor i Sandnes ved fjord og natur, og jobber i oljebransjen i Tananger på dagtid.
På den måten får jeg det beste av to verdener, og er veldig fornøyd med det.

Min bakgrunn er ganske så variert, både når det gjelder livet og utdanning og kurser, og jeg har vært med på utrolig mye kjekt og spennende, rart og litt utenfor boksen, men har lært utrolig mye av alt dette, og er en del av min egen vei, dette med å utforske og forstå alt. Har vært innom alle mulige kurs, analyser og utdanninger innen healing, mediumskap, klarsyn, oljer, magnestisme, tarot, coaching, astrologi, numerologi, human design, gene keys. Men har kommet fram til at det viktigste er selve kraften og vår felles intensjon sammen. Hva og hvor skal vårt fokus være ?

Jeg må også få nevne her at mine foreldre hadde evner av forskjellig slag.                                                                  Deriblant hadde min far hadde alltid en slags klarviten eller følelse om ting, og kunne drømme at folk skulle gå over til andre siden før det skjedde. Han nedstammet fra Nord-Sverige og samene der, så det er noe jeg setter  pris på og er stolt av. Min mors slekt kommer opprinnelig fra Maurer familien i Tyskland, og der var det flere som hadde evner, og min mor var blant annet klarsynt og fikk syner og beskjeder i forkant om ting som skulle skje, og kunne også se de som var gått over til andre siden.

Siden  myndighetene nå har innført mva på alternative behandlinger velger jeg å ikke tilby 1-1 timer på kontoret lenger. Men min erfaring er at healing kan bli vesentlig sterkere på avstand da begge de involverte slapper mer av og slipper energiene lenger inn på seg. Tilbakemeldinger er at disse healingene er sterke og forløsende, spesielt på sjelens sorg og smerte.

En annen ting er at i disse urolige tider står mange fast og føler de er i en litt tom "void" følelse og har nytte av en reading. Få litt klarhet i ditt indre kanskje ?  Lufte tanker og ide'er ? Mange ganger er det veldig kjekt og givende å bare leke litt med kortene og se hva som kommer opp, kanskje noe du ikke var helt klar over, eller klar for å høre ? Noen har kanskje et litt skjevt blikk på dette med readinger med kort,  men jeg har opplevd en del innsikt når jeg selv har fått readinger faktisk, og kan oppleves som healende.

For tiden er jeg selv utrolig fascinert av eteriske oljer og hva de gjør med egen helse og utvikling. Oljer bidrar  med den spirituelle utviklingen når det kommer til chakraer, og utvikling av klarsyn og mediumskap blant annet, så dette vil jeg selv utforske mer framover, sammen med pågående kurs med Richard Knight for å utvikle evner.

Utover våren 2021 vil jeg også ha behov for noen å prøve mediumskap og reading på, og vil poste dette på Facebooksiden min etter hvert.

Ja, det  var litt om meg her, og er det noe du lurer på eller er nysgjerrig på er det bare å ta kontakt.

Klem fra Nancy