Om meg

Hei og hjertelig velkommen til meg.

Jeg heter Nancy Elise Simonsen og er 53 år gammel og bor i Sandnes i Rogaland. 

Jeg har mine healinglokaler på Stavanger Terapisenter, en plass med kjekke terapeuter og spirituelle sjeler.

På dagtid har jeg en teknisk og kaotisk jobb i oljebransjen, men jeg elsker å ha det slik da mitt adhd-hode trenger en smule utfordringer for at jeg ikke skal kjede meg. Og på kveldstid og lørdager har jeg healingtimer med litt orakel-kort lesing for de som føler behov for det, både i lokalet mitt og på avstand, men noen typisk spåkone er jeg ikke. Til det har jeg for stor respekt for våre egne valg og muligheter.

Mine forfedre hadde alle forskjellige evner, blant annet sanndrømming, forutanelser med klarsyn og hørsel, se de på andre siden, spå i kaffegrut for å nevne noe.

Jeg selv innehar sterke healingkrefter med klarfølthet, og jeg elsker alt innen det alternative da jeg ser det er mange måter å hjelpe mennesker på. 

I numerologi har jeg Mestertall, som innebærer ekstra utfordringer i livet, noe jeg kan bekrefte. Men det igjen gjør at jeg forstår og kan hjelpe andre som har opplevd en del i og av livet.

Siden jeg er som jeg er med adhd, så har jeg kurset og utdannet meg i mye, og holder fortsatt på med det. All utvikling av seg selv og evner er av det gode. 

Jeg har innsett og erkjent at jeg skal hjelpe mennesker som sliter i hverdagen, og føler sorg, håpløshet og fortvilelse. Ryggsekken kan være tung å bære av og til. Det beste som finnes er å spre glede, kjærlighet og håp.Og jeg hjelper deg gjerne på din vei for å finne indre healing for kropp, sinn og sjel.

Hjerteklem fra Nancy