Om meg

Hei og varmt velkommen til å lese om meg og hva jeg kan hjelpe med, og om min bakgrunn.

Jeg heter Nancy Elise Simonsen, og har selv gått en lang og kronglete vei for å finne inn til kjernen av den jeg egentlig er. Veien har inneholdt mange rundkjøringer, krokete svinger, og glede og sorg.

Jeg har som de fleste av oss hatt en travel jobb, og travelt liv med barn og familie. Men jeg har hele tiden hatt en lengsel etter noe annet, som jeg ikke visste hva var. Noe som kom gradvis fram etter skilsmisse, og da jeg begynte å interessere meg for coaching, healing, orakelkort, astrologi, numerologi. Jeg fant ut under denne perioden at jeg hadde sterke healingevner og intuisjon, og ble oppfordret av leder i forbund til å utvikle evnene og satse på dette.

Har også fått tatt grundige analyser med astrologi og numerologi, som bekrefter dette med veien videre. Har også mestertall 33 i numerologien.

Som mange andre mennesker valgte jeg forskjellige typer utdanning og kurs for å ha en trygg og god mur å stå på, og føle meg sikker på meg selv og mine evner. Men i senere tid har jeg stolt mer på kreftene og ikke metodene, så når jeg jobber med healing er det mer intuitiv håndspåleggelse, og ting skjer av seg selv. Dette utfører jeg både på avstand og fremmøte.

Orakelkort kombinert med astrokart ser jeg på som mer situasjonskort, og en sammenhengende historie med flere muligheter. Man kan i løpet av veiledingen få en oppklaring, kanskje ikke alltid med en gang, men i ettertid også viser det seg ofte. 

I løpet av mine år som «hjelper» ser jeg at det er sorg, fortvilelse og håpløshet som er min oppgave å hjelpe mine medmennesker med. Ryggsekken kan være tung å bære mange ganger.

Og jeg hjelper deg gjerne på din vei for å finne indre healing for kropp, sinn og sjel.

Hjerteklem fra Nancy.