Om meg

Hei og hjertelig velkommen til meg.

Jeg heter Nancy Elise Simonsen og er 54 år gammel og bor i Sandnes i Rogaland.

Jeg har mine healinglokaler i 2 etasje hos Gausel Frisør &  Velværesenter, en kjekk "myldreplass" med forskjellige behandlere og terapeuter. Tidligere har jeg for det meste jobbet med fjernhealing, og også på tilstelninger via forbundet mitt.

På dagtid har jeg en teknisk og krevende jobb i oljebransjen, men jeg liker å ha det slik da jeg trenger daglige utfordringer. Og på kveldstid og lørdager har jeg terapi, healingtimer og andre behandlinger med litt orakel-kort lesing for de som føler behov for det, både i lokalet mitt og på avstand, men noen typisk spåkone er jeg ikke. Til det har jeg for stor respekt for våre egne valg og ikke minst kraft. Min intensjon er å få klarhet i drømmer og tanker f.eks. Vekke opp glemte talenter eller interesser.

Mine forfedre hadde alle forskjellige evner, blant annet sanndrømming, forutanelser med klarsyn og hørsel, se de på andre siden, spå i kaffegrut for å nevne noe. Jeg selv innehar sterke healingkrefter med klarfølthet, og jeg elsker alt innen det alternative da jeg ser det er mange måter å hjelpe mennesker på. 

Astrologen Gullfoss bekreftet mitt enorme behov for å vite og forstå alt, og at dette er en av grunnene til alle bøker og kurser jeg har gjennomgått gjennom de siste 10 årene.  Numerologi bekrefter også at jeg i dette livet skal bli selvstendig og realisere meg selv, så alt stemmer ganske så bra. Også det at jeg skal hjelpe andre mennesker var ikke til å komme utenom.

I numerologi har jeg også Mestertall 33, som innebærer ekstra utfordringer i livet, noe jeg kan bekrefte. Men det igjen gjør at jeg forstår og kan hjelpe andre som har opplevd en del i og av livet. Både astrologi og numerologi bekrefter min vei videre i den alternative verden.

Jeg har den siste tiden satt meg inn i virkningen av både eteriske oljer og Bach blomstermedisin. Det er spennende å lære om hvordan blomster kan snu vårt følelseliv og løfte oss. Det er utrolig hva våre egne tanker og følelser kan føre til, på godt og vondt. Og dette er noe jeg kan tilby til deg som kanskje vil ha og trenger noe mer fysisk enn healing. 

Min «spesialitet» som healer er innen det emosjonelle. Det er mange mennesker som ikke har hatt det helt greit i livet, og de trenger noen som kan løfte dem fra kjeller til loft. Gammelt gruff kan hindre deg i å leve et optimalt liv, både fysisk og psykisk.

Mitt mantra er; Det beste som finnes er å spre glede, kjærlighet og håp.

Og jeg hjelper deg gjerne på din vei for å finne indre healing for kropp, sinn og sjel.

Hjerteklem fra Nancy