Om meg

Hei og hjertelig velkommen til meg.

Jeg heter Nancy Elise Simonsen og er 54 år gammel og bor i Sandnes i Rogaland.

Jeg har mine healinglokaler hos Stavanger Terapisenter, en kjekk "myldreplass" med både terapeuter og spirituelle sjeler. 

På dagtid har jeg en teknisk og krevende jobb i oljebransjen, men jeg elsker å ha det slik da mitt adhd-hode trenger litt utfordringer for at jeg ikke skal kjede meg og virre rundt. Og på kveldstid og lørdager har jeg healingtimer og andre behandlinger med litt orakel-kort lesing for de som føler behov for det, både i lokalet mitt og på avstand, men noen typisk spåkone er jeg ikke. Til det har jeg for stor respekt for våre egne valg og ikke minst kraft. Min intensjon er å få klarhet i drømmer og tanker f.eks. Vekke opp glemte talenter eller interesser.

Mine forfedre hadde alle forskjellige evner, blant annet sanndrømming, forutanelser med klarsyn og hørsel, se de på andre siden, spå i kaffegrut for å nevne noe. Jeg selv innehar sterke healingkrefter med klarfølthet, og jeg elsker alt innen det alternative da jeg ser det er mange måter å hjelpe mennesker på. 

I numerologi har jeg Mestertall 33, som innebærer ekstra utfordringer i livet, noe jeg kan bekrefte. Men det igjen gjør at jeg forstår og kan hjelpe andre som har opplevd en del i og av livet.

Siden jeg er som jeg er med adhd, så har jeg kurset og utdannet meg i mye, og holder fortsatt på med det. All utvikling av seg selv og evner er av det gode. Har den siste tiden satt meg inn i virkningen av både eteriske oljer og Bach blomstermedisin. Det er spennende å lære om hvordan blomster kan snu vårt følelseliv og løfte oss. Det er utrolig hva våre egne tanker og følelser kan føre til, på godt og vondt. Og dette er noe jeg kan tilby til deg som kanskje vil ha og trenger noe mer fysisk enn healing. 

Min «spesialitet» som healer er innen det emosjonelle. Det er mange mennesker som ikke har hatt det helt greit i livet, og de trenger noen som kan løfte dem fra kjeller til loft. Gammelt gruff kan hindre deg i å leve et optimalt liv, både fysisk og psykisk.

Mitt mantra er; Det beste som finnes er å spre glede, kjærlighet og håp.

Og jeg hjelper deg gjerne på din vei for å finne indre healing for kropp, sinn og sjel.

Hjerteklem fra Nancy