Om meg

Hei og hjertelig velkommen til meg.

Jeg heter Nancy Elise Simonsen og er 54 år gammel og bor i Sandnes i Rogaland.

På dagtid har jeg en teknisk og krevende jobb i oljebransjen, men jeg liker å ha det slik da jeg trenger daglige utfordringer pga. ADHD, og ikke minst tryggheten det gir meg. Og på kveldstid og helger har jeg fjernhealing og orakelkort-tolking for de som føler behov for det, men noen typisk "spåkone" er jeg ikke. Til det har jeg for stor respekt for våre egne valg og ikke minst kraft. Min intensjon er å få klarhet i drømmer, valg og tanker f.eks. Vekke opp glemte talenter eller interesser, og ha det gøy med det. Det er fort gjort å stole på andre enn seg selv, egentlig.

Mine forfedre hadde alle forskjellige evner, blant annet sanndrømming, forutanelser med klarsyn og hørsel, se de på andre siden, spå i kaffegrut for å nevne noe. Jeg selv innehar sterke healingkrefter med klarfølthet, og jeg elsker alt innen det alternative da jeg ser det er mange måter å hjelpe mennesker på.

Astrologen Gullfoss bekreftet mitt enorme behov for å vite og forstå alt, og at dette er en av grunnene til alle bøker og kurser jeg har gjennomgått gjennom de siste 10 årene.        Numerologi bekrefter også at jeg i dette livet skal bli selvstendig og realisere meg selv, så alt stemmer ganske så bra.                                                                                                              Også det at jeg skal hjelpe andre mennesker var ikke til å komme utenom.                                  Numerologi der har jeg Mestertall 33, som innebærer ekstra utfordringer i livet, noe jeg kan bekrefte. Men det igjen gjør at jeg forstår og kan hjelpe andre som har opplevd en del i og av livet. Både astrologi og numerologi bekrefter min vei videre i den alternative verden.

Jeg har i endel år satt meg inn i virkningen av både eteriske oljer, magnetisme, CBD og Bach blomstermedisin, i tillegg til forskjellige healingmetoder og tolking av kort. Det er spennende å lære om hvordan blomster og naturen kan snu vårt følelseliv og løfte oss. Det er utrolig hva våre egne tanker og følelser kan føre til, på godt og vondt. 

Min «spesialitet» som healer er innen det emosjonelle. Det er mange mennesker som ikke har hatt det helt greit i livet, og de trenger noen som kan løfte dem fra kjeller til loft. Gammelt gruff kan hindre deg i å leve et optimalt liv, både fysisk og psykisk. 

Mitt mantra er; Det beste som finnes er å spre glede, kjærlighet og håp. Og jeg hjelper deg gjerne på din vei for å finne indre healing for kropp, sinn og sjel.

Hjerteklem fra Nancy