Prisliste

HealingHands 1 time på avstand eller frammøte

Benytter Intuitiv / Access Bars / Reiki-Karuna-Holistisk healingmetode som forløser det du ikke trenger lenger.

Regnes som kraftfull og forløsende.


950,--

Myldrestund med kortlegg, healing og samtale 1-1,5 time på avstand eller frammøte

Her tar vi ting litt på sparket alt etter hva du vil og trenger.


1100,-

Aroma Touch / Symphony of the Cells

Lett berøring og påføring av rygg, nakke, skuldre, føtter med 8 essensielle oljer som utgjør balanse i nervesystem og væskebalanse i kroppen, motvirker betennelser og stress med mer.


950,-

AromaHealing 

I løpet av en samtale på mitt kontor finner vi ut hva du trenger og vil ha en en olje som lages spesifikt til deg, og den blandes mens jeg spiller av frekvenstoner. Du velger intuitivt 3-5 oljer av 20, og dette blir en nydelig synergi mens vi jobber med ditt følelseliv, Du har på den måten en slags kontroll på egen healing på hjemmebane og får den og info med deg hjem.

950,-

Healing på flaske fra Essentia Nobilis

Jeg tilbyr også å selge eteriske oljer blandet mens frekvenser spilles av. Sensorial Blending heter dette, og er et samarbeid mellom deg og meg, du velger intuitivt 3-5 oljer blant 20 aktuelle. Så blander jeg dem sammen i en synergi med toner, og sender deg info om oljene du har valgt. Hvis du vil kan vi også sette et navn for tema på den. Sendes deg i posten. En annen mulighet er også å sette Reiki eller Karuna energi i flaskene.

450,-


Alle timer med fjernbehandling må være forhåndsbetalt og registrert på min konto senest dagen før avtalt time. Timer som ikke er betalt 24 timer før avtalt tid, åpnes for at andre kunder kan booke timen. Gjelder kunder fra både innland og utland. Betalers navn må fremkomme på innbetaling. Jeg har vipps, så det går fint å vippse meg på telefonnummer 554315.


Konto: 3201 06 79248  

Kunder fra utlandet:
IBAN kontonummer: NO1032010679248
SWIFT: SPRONO22